Over O-lijf de Culinaire Cadeau en Lifestyle webshop.

O-lijf is ontstaan uit een gedreven hobby voor koken en daarbij altijd op zoek gaan naar mooie natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke keukenspullen, serviezen en lifestylproducten. Want naast het kokerellen is de aankleding van de tafel voor mij een belangrijk punt van aandacht. 

In onze webshop vind je dan ook mooie lifestylspullen, smaakvolle delicatessen, verzorgende natuurlijk huidproducten en meer dan 75 soorten ambachtelijke thee. Bij Olijf in de webwinkel vind je tal van leuke cadeautjes
De collectie is steeds wisselend en steeds zijn we op zoek naar leuke, mooie nieuwe producten. 

Inmiddels hebben we tal van mooie merken in de winkel en webwinkel zoals; Bunzlau Castle, IB Laursen, Clayre en Eef, Zusss ed. 

Wil jij graag op de hoogte blijven van O-lijf meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief. Of volg O-lijf op Sociaal Media; Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram. Via deze kanalen zie je onze laatste nieuwtjes en mooie producten. 

Niet alleen een leuke webshop is belangrijk, maar ook het contact met jouw als klant. Ben je niet tevreden, heb je vragen of  ben je naar iets op zoek. Laat het mij weten en wij  zoeken samen met jou naar een oplossing.

O-lijf is als webwinkel aangesloten bij verschillende webwinkel organisaties maar zeker voor jouw als klant is het van belang dat o-lijf het webwinkel keurmerk mag plaatsen op de website. Zo weet je dat je shopt bij een betrouwbare webwinkel.

 O-Lijf webwinkelservice in het kort: 

  • Cadeautjes worden gratis ingepakt
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 1 a 3 dagen verzonden. 
  • Alle producten worden goed en stevig ingepakt 
  • Verpakkings dozen van onze leveranciers, worden hergebruikt voor verzending. 

Ik zou zeggen, kijk rustig rond, doe leuke ideeën op en ga lekker shoppen. Ik kan niet wachten om het voor jouw op een leuke manier in te pakken en als webwinkel klant krijgt je altijd een leuke Verrassing!!

Groetjes, Monique