De Cadeau service van O-lijf

Geef iemand een cadeau van O-lijf 

Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een mooi cadeau van O-lijf. Een cadeau voor een Verjaardag, Moederdag, Jubileum, Valentijn, Secretaressedag, Kerst of Sinterklaas in de online shop kan je altijd wel iets vinden!  
Wil je graag wat meer uitleg of heb je een vraag bel ons of kom vrijblijvend langs. We kijken dan samen met jouw naar de mogelijkheden.
Ook verzorgen wij Kerstpakketten en Relatiegeschenken. Heb je een cadeau gevonden maar is het niet ( meer) voorradig, laat het ons dan weten, wij kunnen dan bij onze leverancier navragen of het daar nog in voorraad is!

Verrassingspost door de brievenbus.

Nieuw zijn de verrassingspost brievenbus doosjes. Hierin verpakken we leuke kadootjes van onze merken, zoals Zusss, ib laursen, Clayre en Eef, Bunzlau Castle ed. Omdat het een verrassing is bijft de inhoud nog een beetje geheim. Maar de doos zit natuurlijk vol met leuke verwen producten. We pakken natuurlijk alles mooi in. Zodat het een echt verrassings kadootje is. Wil jij er een lief berrichtje bij doen, schrijf dit dan tijdens het bestel proces bij Opmerking. Dan doe ik er een mooie kaart bij! De verrassingspost is goed gevuld naar waarde van de prijs.

O-lijf verzorgt je bestelling tot aan de deur

Heb jij een bestelling gedaan via de webshop van O-lijf en je wilt dit graag laten bezorgen is dat natuurlijk altijd mogelijk. We leveren hier in de buurt van Breskens. Neem evt. contact op over de mogelijkheden als je hier vragen over hebt. Woon je niet in de buurt en wil je het graag op een ander adres laten bezorgen om iemand te verrassen, vul deze gegevens dan in tijdens het bestel proces. Een leuke tip is boven de 50 euro verzenden is je verzending gratis in Nederland.Voor de landen Belgie en Duitsland is dit 90 euro.

Bestellingen kan je komen ophalen in onze Bedrijfloods in Breskens. Dit is altijd wel op afspraak. Wij nemen hiervoor met jou contact op. 

Heb je nog vragen over onze Cadeau service dan hoor ik dat graag,

Groetjes Monique 


O-Lijf - Delta Hoek 32-13  - tel: 0117-372207 -  0610596178  -   info@o-lijf.com