Contact

Contact informatie O-Lijf de culinaire cadeau en lifestyle shop

Wij zijn afwezig vanaf Donderdag 25 April tot Maandag 13 Mei 2024 

Bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst worden verzonden. 

We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Helaas zijn wij ook afhankelijk van onze vervoerder. Het kan dus mogelijk zijn dat je bestelling later wordt bezorgd! 

Vriendelijke groeten Monique 

Heb je een vraag of wil je advies over een product, neem dan contact op met olijf. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: 

 Mobiel: 06 10 59 61 78
 Whatsapp: +31 6 10 59 61 78
 E-mail: info@o-lijf.com

Het kan voorkomen dat wij even geen tijd hebben om de telefoon op te nemen. Dit kan gebeuren als we op een fair staan of dat we de bestellingen van de webwinkel aan het inpakken zijn.  Als je ons een mail stuurt of WhatsApp dan zullen wij deze, dezelfde dag nog beantwoorden. 

Ophalen op locatie 

Het is ook mogelijk om je bestellingen op te halen, laat dit dan even aan ons weten dan maken we een afspraak met je!  
Ons vestigingsadres: Delta hoek 32-13   4511 PA  Breskens 


 

Woon je in de buurt en heb je liever je pakket aan huis bezorgd vraag dan even naar onze Bezorgingskosten.


De webwinkel van O-Lijf is 24 uur per dag geopend. Je kunt telefonisch contact opnemen tot 18.00 uur. Na 18.00 uur beantworden wij zo snel mogelijk je vragen via mail - Whatsapp of Facebook bericht.

Klachten neem contact met ons op 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@o-lijf.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zakelijke gegevens O-Lijf

Kvk nr: 20138368  - Btw-identificatienummer: NL143913050B01
Rabobank: O-Lijf rekening nummer:  NL52RABO 01190.13.851