Levertijd en Verzendkosten

Levertijd van je bestelling bij O-lijf

Wij van O-lijf doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren.

Zaterdag, Zondag en feestdagen zijn geen werkdagen.
Heb jij een bestelling in het weekend gedaan, dan gaat op volgorde van binnenkomst je pakket vanaf Maandag uiterlijk Dinsdag op de post.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Bij vragen, stuur ons dan een bericht via info@o-lijf.com. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen als daar je voorkeur naar uitgaat. 

Wij zijn afwezig vanaf  6 Augustus tot 20 Augustus. Vanaf Maandag 22 Augustus verzenden wij zo spoedig mogelijk de bestellingen. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst in orde gemaakt en verzonden. 

Verzendkosten Nederland

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 6,75 voor pakket 

Gratis  verzenden bij een bestellingen vanaf € 50,-  binnen Nederland 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bestellingen afhalen Bedrijfloods O-lijf 

Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze bedrijfloods in Breskens. Tijdens het bestel proces kan je kiezen voor verzenden of ophalen.
Kies je voor bestelling ophalen, dan gaan wij met je bestelling aan de slag en krijg je van ons een berichtje wanneer je bestelling klaar staat. In overlg spreken we dan een gepaste tijd af, die voor jouw het beste uitkomt.

Bestellingen brengen tot aan de voordeur. 

Woon je in de buurt en heb je geen mogelijkheid of andere redenen, dan brengen wij je bestelling aan huis. Zodra je bestelling klaar is nemen wij contact met je op en in overleg spreken we dan een gepaste tijd af die voor jouw het beste uitkomt.

Covid- 19

We doen er alles aan om je bestelling zo zorvuldig mogelijk in te pakken. Bij het inpakken van je bestelling dragen wij een mondkapje en zorgen we dat onze handen schoon zijn. 
Kom je, je bestelling ophalen in onze loods, dan is het dragen van een mondkapje verplicht. En houden wij ons aan de anderhalve meter afstand.
In de loods is het mogelijk om op gepaste afstand je bestelling op te halen. 

O-lijf
Delta Hoek 32-13 
4511 PA Breskens 
Nederland. 
Tel: 0610596178